Härlig dag i skogen

Va ju somsagt i Tiveden och vandrade idag, men vi gjorde inte som alla andra som vandrar där utan vi hade tre ställen vi skulle ta oss till innan bussen gick, och vi elever skulle till dessa ställen utan lärarnas hjälp. Så vi hade karta och kompas och så gick vi. 
Vi stannade och lagade mat och då va vi tvugna att fixa allt själva dvs trefot, eld, en krok till grytorna och mycket mer saker. Men vi fick igång en eld tack vare lite toapapper som en i min grupp hade med sig och sedan kunde vi laga mat över elden.     Maten blev riktigt god och man blev väldigt mätt. 
 
När vi gick så gick vi mitt i skogen, inga stigar eller liknande utan vi fick ta oss fram rätt ändå. Det va mycket höjdskillnader där vi gick men det va bara roligt för jag älskar att klättra upp för höga branter och sedan försöka ta sig ner på bästa sätt. 
Vi fick stanna några extra gånger så att alla kunde få i sig något att dricka och vila lite innan vi tog oss ann nästa brant. 
Vi tog oss fram till målet innan bussen gick så vi klarade oss med bara karta och kompas utan att komma helt jättevilse :)
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback